Ochranné krémy s SPF od Altruist

Stále hledáte “ten nejlepší opalovací krém s SPF”? I když “opalovací krém” není ten nejlepší termín. Opalovací krém není na opalování. Měl by sloužit jako ochranný štít proti UVA a UVB záření.

Značku Altruist založili dva přátelé:

  • Dr. Andrew Birnie, anglický dermatolog a kožní chirurg zabývající se rakovinou kůže
  • David Westerbeek van Eerten ekonom z Holandska, který se dlouhodobě pohybuje v oblasti péče o pleť

Jejich cílem bylo vyvinout opalovací krémy, které budou kvalitní, cenově dostupné a s příjemnou texturou jako má normální krém - a díky tomu si jej budete opravdu nanášet každý den. A chránit se tím před rizikem rakoviny kůže, ale i předčasnému stárnutí pleti. 

Altruist opalovací krémy mají vysokou širokospektrální ochranu proti UVA a UVB, dobře se roztírají, nezanechávají mastný film a jsou za rozumnou cenu.

Ochranné krémy s SPF od Altruist jsou vyvinuty a doporučovány dermatology, a jsou vhodné pro celou rodinu. 

Kosmetika s důrazem na společenskou odpovědnost

Zakoupením ochranného krému Altruist také pomáháte albínským dětem v Africe! Od spuštění prodeje v roce 2016 je věnováno přibližně 3 Kč (přesně 0,1 GBP) z každého prodaného kusu na charitativní účely. Altruist podporuje charitativní organizace Under The Same Sun a Stichting Afrikaanse Albino's, které pomáhají dětem v Africe trpící albinismem.

Lidé trpící albinismem (nedostatek pigmentu) jsou velmi citliví na slunce a v Africe často umírají na rakovinu kůže již malé děti. Bohužel v některých částech Afriky je albinismus spojen dokonce s čarodějnictvím, a je tak příčinou násilí, únosů a obchodování na černém trhu.

Altruist podporuje charitativní organizace, a od roku 2016 do Afriky darovali opalovací krémy v hodnotě více než 225 000 GBP (cca 6,7 mil. Kč).

Proč si zvolit opalovací krém Altruist

Jeho zakladatelé věří, že nejlepší opalovací krém je takový, kterým se budete mazat opravdu každý den. Proto pro ně bylo důležité vyvinout krém s vysokou ochrannou, který bude za rozumnou cenu a texturou bude podobný normálnímu krému.

Široká škála filtrů poskytuje vysoce účinnou ochranu proti UV záření. Obsahuje fotostabilní UV filtry. Pár z nich i jeden z nejpokročilejších filtrů na světě Tris-Biphenyl Triazine, známý také jako Tinosorb A2B. Nejúčinnější filtr proti UVB a UVAII, který je dnes známý.

Altruist ochranné krémy mají nejen vysokou UVB ochranu (vznik rakoviny kůže, spálení od sluníčka), tedy SPF, ale opravdu vysokou ochranu i před UVA zářením (stárnutí pleti, pigmentace a také zvyšují riziko rakoviny kůže) označovanou zkratkou PPD. 

Jaká balení jsou k dispozici na SkinGeeks.cz?

Dva ochranné krémy s SPF mají větší balení, a tak jsou určeny na použití těla a obličeje.

Třetí ochranný krém s SPF má menší balení, a je speciálně vyvinut na pokožku obličeje. Je celkově elegantnější a obsahuje například i niacinamid, který pomáhá zmírnit záněty, což ocení lidé s akné.

 

Obrázek článku

Zpět do obchodu